Raymond van Leeuwen

“Doe dingen die je leuk vindt!”

Over Raymond

Mijn motto is “doe dingen die je leuk vindt”. Dit geldt niet alleen voor je werk maar ook privé. Ik ben iemand die graag leuke dingen doet zoals wandelen, op vakantie gaan, gezellig naar de kroeg of een leuk uitstapje maken naar een stad of een museum.

Ik werk al ruim 30 jaar in de lokale overheid. Naast het werken bij de gemeente, ben ik ook werkzaam geweest bij een grote softwareleverancier als productmanager. Tevens heb ik 10 jaar lang allerlei detacheringsklussen gedaan op het gebied van basisregistraties en gegevensmanagement. Op dit moment ben ik werkzaam bij een zeer ambitieuze gemeente, de gemeente ’s-Hertogenbosch. Mijn rol is daar de “Gegevensarchitect”. Ik hou me vooral bezig met het neerzetten van de architectuur voor de komende jaren. Daarnaast bewaak ik de kwaliteit van de basisregistraties.

Basisregistraties blijven “hot” en het doceren hierin is dan ook leuk om te doen. Het vakgebied is dynamisch en ik verwacht dat er de komende jaren nog veel gaat veranderen. Ik hoop dat we elkaar een keer zullen ontmoeten in een cursus om met elkaar van gedachten te wisselen over deze materie!

Details
  • Expert op het gebied van gegevensbeheer en basisregistraties