Eerste cursisten van SENS Opleidingen geslaagd voor het examen basisopleiding WOZ medewerker!

Inmiddels hebben de eerste kandidaten al examen gedaan en niet zonder resultaat. Het slagingspercentage is hoog en daar zijn we als SENS Opleidingen natuurlijk enorm trots op! Wij feliciteren de geslaagden van harte en wensen ze veel succes toe bij het volgen van de specialisatiemodules.

De Waarderingskamer heeft vakbekwaamheidseisen gesteld die gelden voor iedereen die werkzaam is binnen de uitvoering van de Wet WOZ. Deze eisen zijn vastgelegd in kwalificatiedossiers. Ieder kwalificatiedossier bestaat uit de algemene basismodule en specialisatiemodules. Als je werkzaam bent in de WOZ en je wilt specialiseren, moet je eerst het basisdiploma WOZ-medewerker behalen. Dit geldt ook voor houders van het 'oude' diploma WOZ-taxateur. Speciaal voor mensen met veel WOZ-kennis heeft SENS Opleidingen een verkorte opleiding WOZ medewerker in het leven geroepen. In versneld tempo wordt het lesmateriaal met de cursisten doorgenomen, ter voorbereiding op het examen.

Je kunt starten met de specialisatiemodules als je in het bezit bent van het certificaat van de basismodule (WOZ medewerker). SENS Opleidingen verzorgt opleidingen voor alle specialisaties:

• WOZ-medewerker;
• WOZ-gegevensbeheerder;
• WOZ-Taxateur woningen;
• WOZ-taxateur niet-woningen;
• WOZ-juridisch specialist;
• WOZ-coördinator.

Er zijn inmiddels op diverse locaties cursussen gepland voor de basisopleiding WOZ-medewerker. Daarnaast zijn we ook volop bezig met het inplannen van de vervolgopleidingen. Meedoen? Meld je dan aan of zoek contact met ons opleidingssecretariaat voor meer informatie.

 

Berichten (2)

op 07 maart 2019, 14:51

Beste,
Graag zou ik van u willen vernemen als de opleiding/ cursus WOZ- medewerker ook toegankelijk is als je niet werkzaam bent in de WOZ.
Ik kijk uit naar uw reactie.
mvg,
Chequita

Tissiomia op 13 april 2021, 12:57

http://gcialisk.com/ - cialis 5mg best price

Voeg een bericht toe