Dit zijn de eerste WOZ medewerkers van Nederland!
op 10 Apr 2019, 14:49
  • WOZ medewerker
  • WOZ

In het najaar van 2019 zijn de Belastingsamenwerking Gouwe Rijnland (BSGR), de gemeente Amsterdam en KONDAR in samenwerking met SENS Opleidingen gestart met een pilot voor de nieuwe opleiding WOZ medewerker. Er waren vanuit SENS Opleidingen 3 docenten betrokken bij deze eerste cursussen: Hans Smit, Henk Balke en Paul Ingenhou.

De flexibiliteit van de cursisten werd bij tijd en wijle op de proef gesteld. Het cursusmateriaal was nog in ontwikkeling en gaandeweg de lessen verschenen er nieuwe versies van het lesmateriaal. In januari en februari van dit jaar konden de deelnemers zich aanmelden voor het nieuwe examen van het SVMnivo. Het slagingspercentage is gelukkig hoger dan het slagingspercentage van het oude WOZ-examen. Circa 70% van de deelnemers aan het examen slaagde, waardoor hun harde werken werd beloond.  

Bij de feestelijke uitreiking op 8 april ter kantore van de Waarderingskamer waren de leidinggevenden van de medewerkers van de BSGR aanwezig. Ook directie van KONDAR kwam de geslaagde medewerkers persoonlijk feliciteren. Uiteraard waren ook de docenten van SENS Opleidingen bij de uitreiking. Een afvaardiging van het SVMnivo kwam de certificaten dit keer bij wijze van uitzondering persoonlijk brengen. Elk certificaat werd ondertekend door Jan Gieskes en de geslaagde kandidaat. De geslaagden van de gemeente Amsterdam kregen hun certificaat in een aparte sessie op kantoor van Gemeentebelastingen Amsterdam overhandigd. 

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe