Toelichting op de nieuwe WOZ-opleidingen
op 29 Nov 2018, 12:19
  • Opleidingen
  • WOZ

Per 1 januari 2019 verdwijnt het oude diploma WOZ-taxateur. Er komt een nieuw opleidingenlandschap voor WOZ en deze ziet er als volgt uit:

 

 

De basisopleiding WOZ-medewerker is op MBO+ niveau en deze is daarmee toegankelijker dan de oude cursus WOZ-taxateur. Het is een breed opgezette opleiding die geschikt is voor iedereen die werkzaam is in WOZ, BAG en Belastingen. Naast specifieke WOZ-onderwerpen komen in deze opleiding ook onderwerpen als basisregistraties en communicatie aan de orde.

Zoals in bovenstaand overzicht te zien is, zijn er vervolgens 5 specialisaties die gedaan kunnen worden: gegevensbeheer, waarderen woningen, waarderen niet-woningen,  

In het eerste kwartaal van 2019 gaan we van start met de reguliere opleidingen voor het diploma WOZ-medewerker. Er zullen op diverse plaatsen in het land cursussen van start gaan. Voor grotere gemeenten of samenwerkingsverbanden geldt dat een in company cursus interessant kan zijn, omdat deze cursus voor een brede doelgroep nuttig is.

Wil je meer weten over deze opleidingen. of je aanmelden? Klik dan hier

Berichten (1)

op 02 januari 2020, 10:00

Geachte heer, mevrouw,
Op uw site heb ik gelezen dat de eerst volgende cursus WOZ Gegevensbeheer, op de locatie in Zwolle zal starten. Mijn vraag is, staat er in de planning of er eventueel op een andere locatie deze cursus gestart zal worden. Ik woon namelijk in Rotterdam en Zwolle is voor mij te lastig als locatie.
Met vriendelijke groet,

Voeg een bericht toe